Τα υλικά ενός Πέστεμαλ
Όλα μας τα Πέστεμαλ υφαίνονται με αγάπη, μεράκι, και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.
Χρησιμοποιούμε 100% βαμβάκι, ένα μείγμα από 60% Μπαμπού & 40% Βαμβάκι ή 100% Λινό, ώστε να εξασφαλίσουμε την μεγαλύτερη απορροφητικότητα και ζωή του πέστεμάλ σας!
Βαμβάκι
Cotton Flower Από 100% άριστης ποιότητας βαμβάκι, αυτές οι πετσέτες είναι πάρα πολύ απορροφητικές, πολύ στην μόδα και απίστευτα απαλές. Η ειδική χοντρή ύφανση που χρησιμοποιούμε κάνει τις πετσέτες μας αφράτες και πολύ μαλακές.
Μπαμπού
Bamboo Forest
Η απαλότερη αίσθηση για το δέρμα σας και ταυτόχρονα πολύ απορροφητικό. Η Μπαμπού Συλλογή Pestemal and Towel χρησιμοποιεί ένα φιλικό προς το περιβάλλον και ανανεώσιμο υλικό. Φτιαγμένο από φυσικό μπαμπού και βαμβάκι, η σειρά με μπαμπού μας σας δίνει ένα φυσικό εναλλακτηκό αντιβακτηριδιακό πέστεμαλ!
Λινό
Pestemal and Towel Η συγκομιδή γίνεται με το χέρι κει με μια λεπτή διαδικασία γνέθεται το νήμα. Με αυτή την διαδικασία δημιουργείται ένα πολύ ανθεκτικό ύφασμα με πολλές εκπληκτικές ιδιότητες, στεγνώνει γρήγορα, είναι απίστευτα απαλό και δεν κάνει χνούδι! Οι λινές πετσέτες όταν τυλιχτούν ή διπλωθούν πιάνουν ελάχιστο χώρο, συνήθως λιγότερο από ότι μια κανονική πετσέτα. Και έτσι μπορείτε να τις πάρετε παντού! Η Λινή συλλογή μας σας δίνει το πιο δροσερό ύφασμα για να τυλιχτείτε τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου και επειδή στεγνώνει τόσο γρήγορα αποτελεί τον πιο βολικό λόγο για να βραχείτε!
Φυσική Βαφή
Natural Dye
Τα νήματά μας είναι από 100% φυσικά υλικά, βαμβάκι, μπαμπού και λινό, και χρησιμοποιούμε τον παραδοσιακό τρόπο βαφής για να είναι πιο ανθεκτικά στο χρόνο, στο πλύσιμο και στον Ήλιο. Τα νήματα βυθίζονται σε καζάνια με χρώμα, βράζουν από μερικές μέρες μέχρι μερικές εβδομάδες, μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή απόχρωση. Έτσι, το κάθε μας πέστεμαλ, φτιάχνεται με φροντίδα, από το μάζεμα, τη διαλογή, τη βαφή και την ύφανση σε ξύλινους αργαλειούς...